Beleef…

WANDELEN TUSSEN WATER EN BERGEN

KOEL IN DE BERGEN
MEDITERRAANS AAN HET MEER

Je loopt over een van de mooie wandelroutes van de in totaal meer dan 600 kilometer uitgezette paden. Beneden je zie het grootste meer van Italië liggen. Je bent aan de noordkant van het Gardameer waar het minder toeristisch is als aan de zuidkant, ruim 50 km verderop. Je beleefd het back te basic gevoel op een van de drie uitgezette meerdaagse rondwandelingen (2 ,4 of 7 dagetappes) die zijn ontwikkeld onder de naam GARDATREK. Of gaat terug in de tijd op de indrukwekkende WO-I routes.  Je weet, dat als je straks eenmaal weer beneden bent de terrassen er spic en span bij liggen. Dat je gastheer en -vrouw je weer hartelijk zullen begroeten of je zullen verrassen met hun Italiaanse gerechten. Je maakt een foto van het prachtige panorama en verlangt nu al naar een duik in het kraakheldere water. Garda Trentino, wat een plek.

Een plek om te genieten…

ONTDEK GARDA TREK

Drie meerdaagse rondlopende routes langs hellingen en richels vormen samen  de “kroon” van het grootste meer van Italië.

WANDEL ROUTES

VIA FERRATA

ALPINE HUTTEN

WANDEL GIDSEN

WANDEL ACCOMMODATIES

EERSTE WERELD OORLOG

GARDA TRENTINO

De regio Garda Trentino ligt aan de noordkant van het Gardameer, het grootste meer van Italië. Deze kant van het meer is ideaal voor een actieve en avontuurlijke vakantie en minder toeristisch dan de zuidkant. Omsloten door hoge bergen heeft het een Mediterraans klimaat. Vooral voor hikers en bikers is het een ideaal gebied. Zodra je de bergen intrekt vind je tal van wandel en moutaibike routes. Afkoelen doe je in het heldere water van het Gardameer aan een van de stranden. Terug in je hotel of appartement geniet je hier ‘s avonds van de restaurants aan het meer of van de rust landinwaarts als je overnacht in een van de Agricultue farmhouses. En dat alles in een Mediterraanse ambiance. Garda Trentino, wat een plek.

Start typing and press Enter to search